Over StucRo

Het interieurbouwbedrijf
dat écht samenwerkt

Maak kennis met onze mensen, onze historie en waar wij als bedrijf voor staan.

Een nieuw TV meubel speciaal voor u ontworpen, interieur advies voor meer sfeer in huis of juist een hele verbouwing uitbesteden? Daarvoor moet u bij StucRo zijn. Wij zijn een veelzijdig bedrijf dat zowel de specialisme in huis heeft om topkwaliteit stucwerk te leveren, als de creativiteit voor een sfeervolle interieur inrichting. 

15+ jaar actief

Met meer dan 15 jaar ervaring en honderden tevreden klanten mogen wij ons met recht een interieur specialist noemen. Wij hebben alle skills in huis om een verbouwing compleet te verzorgen.

Klant op nummer 1

De blije, verraste blik in de ogen van onze klanten, wanneer wij ons werk onthullen, dat is waar wij het voor doen. Daarom investeren wij in het opbouwen van sterke relaties met onze klanten.

Projecten van A tot Z

Van stucwerk, advies, maatwerk meubels en lijstwerk tot spuitwerk, verlichting en de verkoop van home products. Samen met onze partners zijn wij in staat om complete projecten te leveren.

Onze visie

Good Teamwork is DreamWork

100% klantgerichtheid, luisteren naar de wensen van onze klanten en samenwerken met mensen die hun vak verstaan. Dat is waar wij als bedrijf voor staan. Wij geloven dat een goede samenwerking met onze mensen, partners én klanten zorgt voor de beste resultaten. Onze slogan is niet voor niets Good Teamwork is Dreamwork.

De afgelopen jaren hebben wij al veel verschillende klanten, waaronder aannemers, architecten maar ook particulieren, blij mogen maken met een interieur om van te genieten. Uiteraard passend bij de identiteit van de klant, maar altijd met een speciaal StucRo sausje. Deze is het beste te omschrijven als stoer, fris en sjiek en blaast elk interieur nieuwe leven in.

Kies voor StucRo!

Een project tot in de puntjes laten verzorgen én profiteren van ons deskundig advies?

Ons team

Dit is StucRO

Rodion Leimena

Eigenaar

Kevin

Betonboorder

Tonny

Stukadoor

Herman

Herman

Elektricien

Richard

Schilder & montage

William

William

Tegelzetter

Joey

Joey

Houten vloeren

Sander

CV Monteur

Historie

15+ jaar StucRo

Goede kwaliteit weet vanzelf zijn weg te vinden. En dat blijkt. In de afgelopen 15+ jaar zijn wij uitgegroeid van een stucadoorsbedrijf tot een interieurbouwbedrijf dat complete interieurprojecten levert. 

1 mei 2001

Oprichting StucRo
Rodion Leimena schrijft StucRo officieel in bij de Kamer van Koophandel.

2007

StucRo groeit
De tevreden klantenkring van StucRo groeit en dankzij onze vakkundigheid komen er steeds meer klanten bij

2013

Ons eerste interieurdesign project
Op aanvraag van klanten beginnen wij aan ons eerste interieurdesign project. Het blijkt een groot succes te zijn.

Oktober 2014

Oprichting private label 'BY STUCRO'
Stucro richt zijn eigen private level (BY STUCRO) op voor maatwerk meubels. Uiteraard tegen een betaalbare prijs.

2015

Nieuwe samenwerkingen
Ons dienstenpakket breidt uit. Nieuwe partners zorgen ervoor dat wij nu ook home products, passend bij het interieur, kunnen leveren.