Diensten

Gladpleisterwerk

Gladpleisterwerk
Strakke wanden

Een bewerking waarbij een laag met gips over bijvoorbeeld metselwerk of bestaande structuurlagen wordt aangebracht. In combinatie met het airless spuiten in combinatie met diversen kleuren krijg je een waanzinnig eindresultaat.

Sierpleisterwerk

Sierpleisterwerk
Korrelige structuur

Sierpleisterwerk is een afwerking waarin steentjes van 1 tot 3mm zorgen voor een egale, korrelige structuur en in vele kleuren kan worden aangebracht.

Airless spuitwerk

Airless spuitwerk

Airless Spuitwerk betreft een afwerking waarbij latex onder hoge druk op het te bewerken deel wordt gespoten. Dit geeft een supersterk resultaat.

Lijstwerk

Lijstwerk

Lijstwerk zijn decoraties van gips die aangebracht kunnen worden aan uw plafond. Lijstwerk is in alle denkbare soorten en maten verkrijgbaar.

Schuurwerk

Schuurwerk
Een wolkendek

Schuurwerk is een bewerking op uw plafond die afgewerkt wordt als een zanderige oppervlakte. Hierdoor creëert u een soort ‘wolkendek’ effect.

Leem

Leem

Leem is een natuurlijk bouwmateriaal, samengesteld is uit zand en gekleurde klei, afkomstig uit verschillende steengroeven in Europa. Het is het oudste bouwmateriaal ter wereld.

Rafaello

Rafaello

Raffaelo is een zeer decoratieve wandbekleding, afkomstig uit Italië, die van natuurlijke mineralen is gemaakt. Het gecreëerde effect noemt men Marmorino.

Interieur Styling

Interieur Styling

Moet uw woning/bedrijf ingericht worden? In samenwerking met diversen home leveranciers kunnen wij elke style op maat aan uw wensen voldoen.